Stuurbrevet kopen

Stuurbrevet kopen online in België

Wij van www.vaarbewijskopen2020.com hebben al jarenlange ervaringen met klanten die een stuurbrevet kopen. U kunt dankzij ons in 2020 een hoop tijd en geld besparen. Wij bieden het stuurbrevet te koop aan. Het betreft een identieke en tevens geregistreerd stuurbrevet. Dankzij de registratie is het 100% waterdicht. Een controle is dus geen probleem, u valt nooit door de mand. Een stuurbrevet bemachtigen was nog nooit zo makkelijk. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij bieden een niet goed geld terug garantie aan.

Op de scheepvaartwegen moet de bestuurder van een plezierboot over voldoende stuurvaardigheid beschikken. Hij moet voortdurend in staat zijn alle nodige stuurbewegingen uit te voeren om zijn boot onder controle te houden.
Het stuurbrevet is, zoals het rijbewijs van de auto, een verplicht document dat elke piloot moet bezitten die een pleziervaartuig bestuurt, indien het vaartuig:

  • een lengte heeft van 15 meter of langer
  • sneller kan varen dan 20 km/uur(ongeacht de lengte)

Verder moet de bestuurder van een plezierboot die één of meer waterskiërs trekt, vergezeld zijn van een medeopvarende van ten minste 15 jaar oud.

Stuurbrevet kopen

Beperkt en algemeen stuurbrevet

Er zijn twee soorten stuurbrevetten dus ga goed na wat je nodig hebt.

  • beperkt stuurbrevet: geldig op de niet met de zee verbonden afgesloten wateren (door de Minister aangeduid) en dus alle met de zee verbonden binnenwateren m.u.v. de Beneden-Zeeschelde;
  • algemeen stuurbrevet: beperkt stuurbrevet aangevuld met de Beneden-Zeeschelde & de kusthavens.

Bespaar tijd en moeite en profiteer van onze dienst

Wij zijn de enige partij die deze dienst echt waar kan maken. Daarom zijn wij de beste keuze en kun je vandaag nog contact op nemen om dit te ervaren. Een stuurbrevet kopen online kan snel, veilig en betrouwbaar.

Schuiven naar boven